09. august 2015: Udstilling i Dragør

Wijelo_thumbnail

I denne weekend var vi på 2 dages udstilling i Dragør. Det var MEGET varmt men det hele værd da vi fik nogle super resultater.

Lørdag deltog vi med de to russiske drenge Energy og Aramis samt lille Hayley og hendes ven, Somalien Yoshi.

De røde (Energy og Hayley) var første katte på bordet hos Ulrika Eriksson. Begge fik super bedømmelser og Energy tog et flot samlet BIV. Han blev også nomineret, men fik desværre ingen stemmer på scenen.

Aramis var hos Thea Friskovec og fik en rigtig fin bedømmelse og blev hendes bedste vildtfarvede aby han. Nominering blev det ikke til men vi var meget tilfredse.

Sidste mand var Yoshi som skulle op hos Fabio Brambilla fra Italien. Han var eneste fawn somali, men Fabio måtte lige fortælle os, at havde han været blå havde han slået de fire øvrige somalier, som han havde haft oppe den dag, samt at han elskede hans type og look. Heller ikke her blev det til nominering, men bedømmelsen var helt i top.

Søndag havde vi udover de 4 førnævnte katte også Eddie med, og han startede dagen på bordet hos Ulrika, som han på vanlig vis charmerede med ”headbuts” og næsekys! Han fik en meget flot bedømmelse men gik ikke videre.

Aramis var også lige en aby efter Ulrikas smag og udover en super bedømmelse blev han hendes næstbedste hankat ud af et flot felt på 5 skønne drenge.

De sidste 3 misser skulle alle op hos Gianfranco Mantovani. Der var igen til et BIV mellem 3 sorrel abyer og valget endte mellem Energy og hans datter Hayley. Denne gang gik det til Hayley som charmerede dommeren med hendes skønne store øjne og dejlige look. Energy tog igen nomineringen og sørme ikke om også Hayley fik en tur på scenen. Ingen fik dog stemmer, men opførste sig super og gjorde flote reklame for racen.

Yoshi var også hos Gianfranco og også han fik en flot bedømmelse og et stort EX1, men overfor Hayley kunne han ikke stille noget op.

Samlet resultate blev derfor: