10. januar 2015: Så kom der killinger igen.

Wijelo_thumbnail

Cassie var efter hånden blevet godt stor, og vi var spændt på at se, hvor mange der mon kunne være denne gang.
Lørdag formiddag kunne vi fornemme, at fødslen begyndte at nærme sig. Hun var lidt urolig og ville meget gerne have at en af os hele tiden var i nærheden af hende. Vi havde sat tiden af, så det var intet problem. Vores store datter Camilla, kom hjem for at deltage, så der var godt med selskab til den forkælede dame.
Kl. 16.20 begyndte de første veer så småt, og Cassie søgte selv ned i fødekassen hvor hun kl. 16.45 fødte den første killing uden nogen problemer. En fin Sorrel dreng på 72 gram. Han blev rengjort fint og fandt hurtigt en dievorte.
Nu var der ro på en lille times tid inden nr. 2 kom. En stor blå dreng på 83 gram. Camilla fangede førdselsøjeblikket på video, og her kan man se, at han skriger allerede før han er helt ude. Næste killing var en lille fin og meget mørk vildtfarvet hun på på 61 gram. Ikke meget, men hun var velskabt og livlig. Sidste killing kom kl. 19.15 – en fin sorrel pige på 77 gram.
Vi troede egentlig, at der ville være flere, men 4 er et fint antal, som vi regner med Cassie kan klare uden hjælp.
Her 5 dage efter fødslen trives de små og alle har taget fint på. Mindstepigen er allerede oppe på 128 gram, så hun har som den første fordoblet fødselsvægten. Den blå basse er kuldets ubetingede sværvægter og vejer nu hele 160 gram.