Warning: Use of undefined constant cpt_custom_post_template - assumed 'cpt_custom_post_template' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/c/0/wijelo.dk/httpd.www/wp-content/themes/streamline_2010/tools/post-templates-by-cat.php on line 59 Warning: Use of undefined constant szub_cat_template_inherit - assumed 'szub_cat_template_inherit' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/c/0/wijelo.dk/httpd.www/wp-content/themes/streamline_2010/tools/post-templates-by-cat.php on line 66 16. juni 2019: Killinger på vej | Wijelo
 
 

16. juni 2019: Killinger på vej

Wijelo_thumbnail

2018 sluttede med fine udstillingsresultater, vi kom på Top-Katte listen både i Katteklubben og i Felis Danica.
2019 startede med en pose blandede bolcher; Vi fik 2 killinger i marts, som vi foreløbigt beholder begge to, og så skete der en del på klub-fronten. Det er endt med at vi har meldt os ind i klubben Mundikat, i Holland.
Men nu har vi også killinger på vej! Vores nye avls-hun, Yumiko, er blevet parret med Leo, og det er en kombination vi forventer os meget af. Killingerne skulle komme sidst i juli, og det glæder vi os meget til.