21/22. september Udstilling i Schönberg Tyskland – 2 x BIS

Wijelo_thumbnail

Da Cassie manglede et certifikat i klasse 7 og da dette skulle tages i udlandet, besluttede vi os for at tage en tur syd for grænsen til Schönberg ved Lübeck. Egentlig var det ikke nødvendigt for Eddie endnu med en udlandstur, men vi vagte at tage ham med – Heldigvis 🙂
Det blev i det hele taget en forrygende udstilling.
Lørdag var kattene oppe hos Mira Fonseen, som var meget begejstret for begge, men især Eddie tog kegler med hans farve og super showtemperament. Han fik uden problemer sit CACIP og blev sørme også nomineret. Cassie tog sit sidste CACIB og blev dermed International Champion, så allerede her var vores tur en succes.
Der var kun nomineret to hankastrater men Eddie skulle op mod en Russer som ar tidligere Junior Winner. Supreme Champion og DVM så vi var meget spændte på reultatet.
Eddie vandt til vores store glæde med dommerstemmerne 2 – 1 og hans første BIS var dermed hjemme.
Søndag skulle vi op hos en dommer som vi intet kendte til og vores forventninger lidt blandede, for efter lørdagen kunne det jo næsten kun gå en vej – eller…
Eddie charmede sig til endnu et certifikat og en nominering. Dommer Ursula Loose, som faktisk var den dommer som IKKE stemte på ham på scenen dagen før, kunne i dag rigtig godt lide vores dreng.
Cassie havde konkurrence om sit certifikat, men tog dog sit første CAGCIP i fin still og toppede med også at tage sit andet BIV i karrieren, så vi var super tilfredse.
Ved sceneshowet skulle Eddie igen op mod Russeren med de flotte titler, og i dag vandt han med alle 3 dommerstemmer. Superflot af en ung dreng på kun 13 mdr. Vi fløj næsten hjem fra denne tur med pokal og flotte kokarder, samt andre gode præmier i bagagen.