8. maj 2011. BOX i Hårlev

Wijelo_thumbnail

Vi havde en super og meget givtig dag til udstillingen i Hårlev.

Callisto fik uden problemer sit 5. CAPS og charmede dommeren godt og grundigt med kraftige hovedstød. Det var lige før hun faldt ned af stolen!

BIV (Best In Variant) blev fortjent taget af den smukke Indus, og så kunne vores store dreng slappe af og charme videre i buret.

Jeg havde haft store overvejelser om tilmeldingen af Batari, fordi hun i øjeblikket er meget teenage-usikker og ikke helt har fundet ud af sin rolle derhjemme. Hun gjorde dog min frygt til skamme. Selvom hun ikke var helt tryg, ville hun gerne nusse med dommeren og lege lidt med legetøjet på bordet. Hun fik en rigtig god bedømmelse og et flot EX1.

Til BIV var dommeren meget i tvivl og det tog en krig, så lillepigen blev godt træt af at blive holdt så længe. Til sidst giv BIV dog til en fuldt voksen fertil han – helt OK.

Til nominering fik hun igen roser og betegnelsen meget lovende, men trods alt stoppede hendes dag her, og hun kunne endelig slappe helt af.

Til sidst havde jeg taget Cheetah med for at give hende det sidste certifikat til Premier, samt evt. finde et nyt hjem til damen, som fortjener det efter to kuld hos os. (Se Til Salg siden)

Hun tog som sædvanligt alt med en stoisk ro og masser af overskud. Dommeren kunne rigtig godt lide hendes trods hendes ringe størrelse, og især pels og ticking fik store roser.

Til nominering var hun oppe mod tre andre flotte damer, men sørme om hun ikke tog den! Helt uventet, men bare super.

På scenen var hun super sød og nussede sødt næse med stewarden. Jeg forventede intet, for nu var alt jo bare opnået – men hun blev sørme valgt med alle tre dommerstemmer! Det blev til et super flot BOX (Best in show, Opposite seX), hvilket jo er det højste man kan få, når man er oppe imod Indus. Jeg var bare overlykkelig – min dejlig tøs 🙂

Cheetah

2011-05-08