1. januar 2021

Wijelo_thumbnail

Wijelo i 2020

Her på den første dag i 2021 vil vi gerne ønske alle et rigtig godt nytår, som forhåbentlig vil byde på lidt mere aktivitet end 2020.

I det forgangne år blev det kun til en enkelt udstilling inden Covid-19 lukkede samfundet og kattesporten i Danmark ned. Vi har savnet at kunne kom ud og vise vores katte frem for mulige købere, samt andre som holder af den smukke Abyssinier. Vi håber der i foråret igen bliver åbnet op for denne mulighed.

Samtidig blev det også et år, hvor planerne for kuld ikke helt gik som vi havde håbet.

Kun Yumiko blev drægtig og hun nedkom d. 25. august med en enkelt blå dreng Picasso, som vi ikke har nænnet at sætte til salg.

Han havde en hård medfart, da mormis ikke syntes en enkelt killing var noget hun gad at beskæftige sig med. Hun gik i løbetid igen kun 14 dage efter fødslen og blev så stresset at hun var lidt for hård ved den lille mand. Kun 3 uger gammel måtte han i narkose for at få syet et grimt bidsår i nakken, og herefter blev han afvist af sin mor.

Vi måtte så overtage, men med hjælp fra resten af husets katte især søde Tamina som tog sig kærligt af lille Picasso, er han nu blevet en stor sund og robust dreng.

Nu går vi ind i 2021 og det ser ud til, at vi om alt går vel, starter året med et kuld i begyndelsen af Februar, da Nyala langt om længe ser ud til at være drægtig. Forhåbentlig kommer her mere end en killing, og vi regner med at vi har flytteklare killinger midt i maj. I kan følge med på vores side for killinger, hvor vi vil gøre vores bedste for at opdatere med nyt og billeder.

Mange hilsner fra Wijelo

Lone og Morten