23. juni 2012 – TICA udstilling i Rødovre Centrum

Wijelo_thumbnail

Vi havde springfyren Darcy med og forventede os egentlig ikke det store, da han jo er ret farveløs (ikke i personlighed men i pels ) Det betød imidlertid ikke så meget i TICA som i Fife så han fik en kanon dag på Show.

Der var kun 4 SH Kittens og de var alle Abyer, Så her blev der klaret både Colour, Division og Specialty Final i samme omgang. Alle 4 abykillinger var rigtig pæne, så i mine øjne var intet afgjort på forhånd.

I første omgang tror jeg Dommeren blev lidt nervøs over Darcy’s livlighed, for hun havde ham ikke ret meget ude af buret, men han fik en rigtig flot 2. plads efter en anden meget flot killing, som var en måned yngre.
Efter frokost fik han sele på, og nu turde dommeren lade ham give et show – og det gjorde han så. Op og ned af stolperne, lege med alt indenfor rækkevidde incl. dommerens lange hår og generelt bare være superglad og livlig. Min charmetrold

Dette gav ham en 1. plads i anden omgang

Hos den italienske dommer, som jeg i øvrigt var ret vild med, gik det også ret godt. Her blev han om formiddagen bedste Aby killing over den killing, som han også kæmpede mod i den anden ring. Dommeren var meget i tvivl om valget af de to, men valgte Darcy.
Han kom også i Allbreed Final og her blev ham sørme nr. 2 Så blev mor her rigtig stolt af sin lille dreng. For her var der jo også skrap konkurrence af alle de langhårede killinger.

Om eftermiddagen byttede dommeren om på Darcy og den anden Aby killing. Han havde annonceret det, fordi han var så meget i tvivl om de to katte.
Denne killing opnåede samme placering som Darcy i finalen over præcist de samme katte. Så det var jo ok.
Generelt vægtede dommerne krop, type og pelsstruktur højere end farve og selvfølgelig også Showtemperament. Så nu har jeg fået mod på at udstille Darcy i TICA, Så han skal fluks registeres
Vi havde ellers en dejlig dag med masser af god snak og hygge i det ellers travle og godt fyldte Center. Super buropstilling med forbavsende god plads til udstillerne i midten, hvilket på sin egen måde gav lidt ro midt i kaos 🙂