24. april 2013 Killingerne vokser

Wijelo_thumbnail

Så er killingerne blevet 9 uger og de er efterhånden blevet små færdige katte. De har masser af selvtillid og færdes nu frit i hele huset. De er 100% renlige og det er ikke mange uheld vi har haft.
Deres personligheder begynder at vise sig, og det er sjovt at se deres forskelligheder. Figoni er en bulderbasse og en rigtig dreng, som elsker at slås. Ferrari er mere blid men også helt klart dreng, han nyder at være i hænder og elsker nus og kæl. Felicia er en blid og lidt forsigtig pige, men også hun kan tage nogle gevaldige løbeture igennem hele huset. Fallulah er en sød lille prinsesse med det yndigste look, også hun elsker at være i hænder og er også begyndt at spinne, når hun bliver nusset de helt rigtig steder. Fiona som vi nu ved bliver boende er vores lille drengepige  Hun er stadig ret lille men angriber uforfærdet de andre og i går da hun fik fat på en rå kyllingevinge troede vi at vi pludselig havde et lille monster i huset…Hun knurrede helt vildt og INGEN måtte komme i nærheden af hende!
Generelt giver vores 5 små mislinger anledning til mange smil og morsomme situationer, som kun killinger kan.
Figoni, Ferrari og Felicia søger stadig nye familier fra midt i juni, og vi er helt sikre på at, dem som får disse dejligheder får nogen skønne katte at dele hverdagen med.
Følg med på killingesiden, for at se billeder og opdateringer, og kontakt os hvis du er interesseret i at købe en killing. Bemærk venligst vores købsbetingelser.

Cassie og Figoni 2013-04-21

Cassie og Figoni 2013-04-21