27. januar 2013 Dobbelt-udstilling i Køge

Wijelo_thumbnail

Så har vi for første gang prøvet at være på en rigtig udstilling to dage i træk. Det er der ofte mulighed for, men det var første gang for os.
Vi havde valgt kun at tage Edison med. Det var en af de sidste muligheder for at udstille ham som killing, så det var oplagt at han skulle med.
Cassie er jo gravid, og skal føde om mindre end en måned, så hun måtte naturligvis ikke komme med, og Darcy har vi jo besluttet at give en udstillingspause.

Den unge mand tog det eksemplarisk; Han var i godt humør og charmede både med publikum og dommere.
Lørdag kæmpede han om nominering mod en Kurilian Bobtail og en Russian Blue, hos dommer Lone Lund. Russeren vandt. …men han fik da sit certifikat! 🙂

Søndag var han oppe mod samme Kurilian Bobtail og en Bengal fra Eva Hellerud. Her var der stor spænding; Bobtail’en fik ret hurtigt at vide at den blev nummer 3, men dommer Stepanie Sarraï var meget i tvivl om hvem der skulle nomineres; Edison eller Bengalen. Efter lang tids vurdering, og en lang tale om at det var næsten umuligt at vælge, fordi begge katte var så gode, endte det med at Bengalen vandt. Tillykke til Eva. Det er aldrig en skam at tabe til hende, for hun kommer altid med pæne katte.

Lige lidt om Cassie: Vi synes hun er rigtig stor, og forventer klart flere killinger til februar. Og hun trives med at være gravid; Hun spinder og er meget kærlig. Edison derimod, skal ikke komme for godt i gang! Selvom han skal være storebror, så er hun ikke så tålmodig overfor ham, nu da hun skal have sit næste kuld. Det er helt almindeligt, så der er ikke noget at være nervøs over.

Så nu kan vi bare sætte os tilbage, og vente på at killingerne bliver “bagt” færdige. Og det vil vi så gøre. Vi giver besked her på siden, når der sker nyt. Vi ses!