28. februar 2014: Killingerne vokser og har fået navne.

Wijelo_thumbnail

Nu er killingerne omkring 5½ uge gamle, og aktivitetsniveauet er ved at blive lidt udfordrende. Om natten og når vi ikke er hjemme bor de stadig i soveværelset, men derudover er de begyndt at få adgang til resten af huset, og nysgerrigheden kender ingen grænser. De er overalt, og ofte i fuld fart. Vi skal passe på, hvor vi sætter fødderne og vi tæller konstant til 5 🙂

Navne har de også fået. Vi er for en kort bemærkning gået væk fra alfabetet, og valgt et tema i stedet for. Mislingerne er opkaldt efter musik-numre, hvor navnet på en amerikansk stat indgår i titlen.

Vildfarvet pige nr. 1. hedder nu Wijelo’s California Dreaming. En stor og stærk pige med en lovende varm bundfarve. Hun er en rigtig pige og går lidt forsigtig til tingene, men når først hun har oplevet at verden ikke er så farlig, er hun fuld af fart.
Opdatering 2014-03-23: California Dreaming er blevet reserveret, og er derfor ikke længere til salg.

Kuldets eneste dreng hedder nu Wijelo’s Kentucky Rain. Han er klart den mindste af alle fem, men forsøger alligevel at mule sine søstre. De skal ikke tro de er noget…. Vi har håndfodret ham lidt tidligt grundet hans størrelse, med det resultat at han er den første til at forstå begrebet om at spise selv af en skål. Så vi er ikke i tvivl om, at han nok skal vokse sig stor.
Kentucky er til salg.

Næste vildtfarvede pige er Wijelo’s Sweet Home Alabama. En fræk og livlig tøs med masser af sort kontrast og kuldets absolut længste hale. Hun tegner til at blive elegant af bygning og er i øjeblikket den hurtigste og mest adrætte af dem alle.
Opdatering 2014-03-19: Sweet Home Alabama, er blevet reserveret, og er derfor ikke længere til salg.

Vores enlige blå pige hedder selvfølgelig Wijelo’s Blue Hawaii. Hun er godt rund og allerede superkælen og glad for menneskekontakt. Hun kan sidde og se op på en, men det mest nuttede udtryk, for derefter at komme med det sødeste lille miav – ”tag mig dog op”.
Hawaii regner vi med selv at beholde indtil videre.

Sidst kommer Wijelo’s Sand of Nevada. Vores lille røde tøs, som allerede nu viser masser af attitude. Hun var kun 19 dage gammel, da hun begyndte slåskampene i fødekassen, hvor hun gik direkte efter struben på sine søskende. Hun tegner til at blive en lille personlighed med masser af mod.
Nevada regner vi med selv at beholde indtil videre.

Nu har vi så “kun” en killing tilbage til salg: Kentucky Rain, en sorrel han. På længere sigt er der måske 1 pige yderligere til salg, men det er endnu for tidligt for os at tage endelig stilling. Skulle I være interesseret, så skriv endelig. Vi vil gerne notere evt. ønsker og se om ikke vi kan blive enige.
Killingerne vil alle blive neutraliseret før de flytter. Derfor er ingen klar til levering før tidligst medio maj, når de er omkring 16-17 uger.