3. og 4. August 2013 Udstilling i Dragør og kvalifikation til World Show

Wijelo_thumbnail

Den varmeste weekend i denne sommer tilbragte vi i en stegende hed udstillingshal i Dragør. Håbet var at få kvalificeret Fiona og Energy til World Show.

Det gik forrygende 🙂

Energy fik begge dage sit EX1 og rigtig gode bedømmelser. Derudover blev han begge dage nomineret til sceneshowet. Her fik han lørdag 2 stemmer og tabte med skilledommer til en smuk Bengal. Søndag fik han kun en enkelt stemme, men vi var alligevel rigtig glade for resultatet. Med disse nomineringer er han nu sikkert kvalificeret.

Fiona var vi meget spændte på, hvordan ville klare sig. Ved to tidligere udstillinger her i sommer var det ikke helt gået som vi håbede på, og hun havde kun modtaget 2 gange EX2, hvilket er langt fra en kvalificering, men denne gang var lykkens gang.

Lørdag fik hun EX1 men tabte BIV til hendes halvbror som også blev nomineret, men søndag tog hun revance. Den nye dommer foretrak helt klart Fiona, som fik rigtig mange roser, og blev betegnet som ”meget lovende”. Hun fik EX1 og da der skulle uddeles BIV gik det sørme også til vores lille prinsesse. Så denne gang slog hun brormand og en smuk fuldt udvokset fertil hun, så jubelen var stor.

Til sidste skal vi ikke forglemme at nævne at vores dejlige Eddie på denne udstilling tog 2 gange CAP og dermed nu har titlen Premier. Tillykke Eddie – han er bare sådan en skøn kat at have med på udstilling, og han var så afslappet på dommerbordet, at han lagde sig ned og viste maven frem.