5. maj 2013 Udstilling hos Racekatten i Viby Sjælland

Wijelo_thumbnail

Denne gang tog vi kun Eddie med på udstilling, da Cassie stadig dier killingerne og Darcy tydeligt har vist os, at han i hvert fald ikke gider det pjat længere.
Eddie derimod er jo en glad og nem dreng og selvom vi ikke regnede med det store, da han for nyligt havde været barberet på maven (da han blev neutraliseret) så var det jo god træning.
Vi skulle op hos Stéphanie Serraï, og hun havde tidligere rost vores dreng så vi var spændte på, hvad hun kunne sige om ham, nu han var blevet en ung mand på 8 mdr. 🙂
Hun elskede ham stadig og igen fik han stor ros for hans pelskondition. Ja faktisk var der næsten ingen kritik da han fik sit EX1, så det var da lidt spændende da der skulle uddeles BIV mellem de fertile og killing/ungdyr. Vi havde ikke de helt store forventninger, da han bla. Var oppe imod en voksen fertil han, som tidligere havde vundet BIS. Det er svært for et ungdyr i konkurrere mod en fuld udvokset kat, men sørme om ikke vores skønne Eddie tog sit andet BIV i karrieren. Det er for os virkelig en bekræftelse af, at vi har gjort noget rigtig i vores opdræt.
Til nominering kunne vores lille mand dog ikke stille noget op overfor en underskøn ung Begal pige, som vi har mødt og tabt til flere gange, men inden vi blev sendt ned fik han da lige lidt flere roser af Stephanie, som helt klart også er Eddie-fan.