6. februar 2011. Racekattens udstilling i Køge

Wijelo_thumbnail

14 dage efter sidste udstilling gik det igen mod Køge en tidlig morgen. Denne gang var det Racekatten, der stod for udstillingen, og vi havde medbragt Batari og Cheetah, som for første gang stillede om i kastratklassen.
Vi skulle op til en ny dommer Aina Hauge fra Norge, og som altid når det er en ny der skal se kattene, var vi meget spændt. Ingen dommere ser helt ens på kattene og standarden, så det er svært at forudsige et resultat, når man aldrig har mødt dommeren før.
Cheetah skulle først på bordet, og det gik super godt. Hun førte sig frem med en rolig værdighed, og der var intet, der kunne slå hende ud af kurs. Som sædvanlig fik vi at vide at hun var lidt lille samt at hendes farve kunne være varmere, men derudover var der udelukkende roser. Hendes smukke øjne og super pels høstede mange roser.
Så var det Bataris tur, og lige som sidst var hun fuld af liv, og ville meget hellere følge med i alt der foregik omkring hende, end stå stille og blive bedømt. Dommeren kunne rigtig godt lide det hun så og sagde at hun var meget lovende, og pels og ticking bare var super for hendes alder. Den sidste bemærkning på bedømmelsen blev : ”Very energetic ! ”Speedy Gonzales””. Man skal bare være vågen når hun er på, fik hun chancen, var hun bare smuttet.
Begge pigerne skulle op til nominering og det er jo altid spændende. Batari var oppe mod 2 andre killinger. En rød Brite og en lille Russer. Igen fik hun masser af roser, men nomineringen gik til Russeren, som også var særdeles smuk. Da Cheetah kom op, viste det sig at hun ingen konkurrence havde, men dommeren ville alligevel gerne se hende. Hun sagde at der absolut ikke var nogen grund til ikke at nominere hende, hvilket betød at hun kunne opfylde kravet om 97 point ud af 100 der er kravet til en nominering.
I ventetiden indtil sceneshowet hyggede vi os rigtig med flere af de øvrige udstillere, og der blev nydt vin og champagne for at fejre Racekattens topkatte 2010 samt Saltvigs Ursa Major, der samme dag blev Supreme Champion. Tillykke til Joana og Ole med deres flotte og charmerende dreng.
Så var det tid til Best in Show, og Cheetah skulle endnu engang for dommerne. Vi vidste dog godt på forhånd at konkurrencen var alt for hård for vores tøs. Begge hendes konkurrenter: Saltvig’s Scooby Doo Aby o og Dushara Na-Dorsa Som n var i en anden klasse. Så det var fortjent at Tine’s dejlige dame Na-Dorsa rendte med titlen denne gang. Tillykke 🙂