7. november 2010. Udstilling i Haslev

Wijelo_thumbnail

Så drog vi efter 3 måneders pause igen afsted på udstilling. Denne gang var det Daraks udstilling i Haslev på Sjælland.
Tasken var pakket og nye burgardiner i limegrøn med nyt ophængningssystem (hmm nyt om ikke bedre) skulle luftes. Vi havde Ayana med for første gang i klasse 9 for voksne fertile hunner, og vidste derfor godt at konkurrencen ville være lidt hårdere. Den litauiske dommer Jurgita Gustaitiene var helt vild med hendes look og roste hende i høje toner, selvom Ayana ikke var helt lige så begejstret for håndteringen på bordet. Næææ hun var glad bare kunne kunne sidde på armen af hendes moar…..
Hun fik en rigtig flot bedømmelse med bla. ordene “Fantastisk udtryk”, “smuk og meget lovende ung pige” samt sit allerførste certifikat CAC.
Til nominering fik hun flere roser, men da hun endnu var så ung og manglede lidt mere udvikling kunne hun naturligvis ikke stille meget op overfor en meget smuk Burmilla, der for en uge siden blev verdensvinder i Frankrig.
Callisto var oppe hos den samme dommer og charmede sig som sædvanligt igennem hele bedømmelsen. Der blev stanget hoved med dommeren og delt kys ud, som den gentleman han nu engang er.
Det virkede så godt at hun næsten var i tvivl om hvem der skulle have BIV til trods for at vi som sædvanligt var oppe med WW07 Saltvigs Indus, som har vundet alt, hvad der vindes kan.
Det blev dog Indus…..men Callisto fik sit andet CAPS og en super bedømmelse. Det er skønt at stå med en kat, der bare fører sig frem og nyder al opmærksomheden. Her kunne Ayana godt lære lidt af sin legeonkel, så vi må træne lidt mere med hende.
Ellers var det en dejlig dag i en god hal med masser af plads og interesserede publikummer. Endvidere som sædvanligt en god lejlighed til at få snakket en masse om katte med alle de andre udstillere.

Callisto Callisto Ayana Ayana