8. august 2010. BIS I Strøby :-)

Wijelo_thumbnail

Søndag den 8. august drog vi igen af sted på udstilling. Med i bilen havde vi Callisto, som for første gang skulle udstilles i klasse 4 og Ayana i klasse 11 – ungdyr.

Callisto var oppe hos en dommer vi aldrig havde mødt før, og som ikke ligefrem ofrede vores smukke dreng mange blikke, men han måtte dog lige kigge en ekstra gang, da Callisto med et kraftigt stød med hovedet var ved at fjerne mandens briller 😉 Alligevel så han nok til, uden kommentarer, at give Callisto hans første CAPS. Endvidere blev vi kaldt op igen til nomineringen, hvor vi dog blev valgt fra som de første. Skidt med det – Callisto opførte sig som sædvanligt superflot og det er en fornøjelse at vise ham frem.
Så var det Ayanas tur. Hmmmm vi havde efter den noget uheldige opførsel i Brejning ikke de store forventninger, men hun virkede dog noget mere afslappet og havde overskud til at spinde i mine arme mens vi ventede på bedømmelsen. På dommerbordet hos Gina Grob var hun lidt nervøs, men opførte sig fint uden et hvæs eller noget, og Gina kunne rigtig godt lide vores lille prinsesse. Endda så meget at hun gav hende BIV foran de to andre blå Abyssiniere. Wow vores første BIV, sikke en overraskelse.
Hun blev også kaldt op igen til nominering, og her var hun oppe imod en flot sorrel aby samt en smuk brun burmeser. Til vores store glæde og overraskelse blev hun nomineret uden de store overvejelser fra dommerens side. Nu kunne det da vist ikke blive til mere ?
Ved sceneshowet sidst på dagen var damen ved at være lidt træt at det hele, men takket være en super steward (tak Birgitte fra Bijeto) gik det rimeligt.  Hun var oppe mod to andre Aby ungdyr – en fawn pige samt en vildtfarvet pige, og dommerne gav den fawn pige en stemme og………………………………AYANA 2 stemmer!!!
Jubiiiii vores allerførste “Best In Show” og så til vores lille tøs af egen avl.

Lone med Ayana

BIS! DET var bare dejligt. Foto: Søren Fabricius