Om os


Lidt om os
Vi er en ganske almindelig familie , som består at Morten og Lone. Vores voksne børn er begge flyttet hjemmefra. Vi bor i et parcelhus i Herlev, hvor vi deler vores hverdag med vores dejlige abyssiniere.

Kattene er en del af vores familie og færdes frit overalt i huset og i den store indhegnede have. Vi regner kun med at have et eller to kuld killinger om året, således at der er god tid til de små, som bliver født i vores soveværelse. Vi tilstræber endvidere kun at have en bestand af maksimalt 6 voksne katte i hjemmet, hvilket vil betyde at vi af og til vil være nødsaget til at sælge voksne katte, der har været brugt i avlen. Fertile katte trives ikke så godt i store flokke og har ikke godt af for lang tid på p-piller, så derfor vil de efter 2 kuld blive steriliseret. Disse katte vil ikke være ældre end ca. 3 år og vil som hovedregel elske at komme ud i et hjem, hvor de kan være det forkælede midtpunkt evt. med en killing fra deres sidste kuld.

Starten
Vi har haft kat i vores familie i mere end 20 år, men først for fjorten år siden købte vi vores første racekat. Valget faldt på Abyssinieren, som vi havde mødt på udstillinger og var faldet fuldstændigt for. Vi var enige om, at denne kat ville passe rigtig godt ind i vores familie.

I marts 2007 holdt Callisto så sit indtog i vores hjem, og det stod hurtigt klart at en Abyssinier ikke var nok. Så en måned efter kom hans halvbror Ferrari til. Efter et års tid begyndte vi at udstille Callisto og drømmen om engang at have vores eget opdræt startede i det små.

Gennem vores gang på udstillingerne lærte vi meget om racen og fik også kontakt til en masse dejlige katte-mennesker, som deler vores kærlighed til de skønne væsner. Lone tog derudover en del Potekurser via Racekatten, hvilket også gav en god baggrund for vores opdrætsplaner.

I januar 2009 var vi så heldige at få lov at købe vores første avlskat Cheetah. Der er sket lidt siden… 🙂

kontakt:
Lone Winther-Jensen
Ålbroslyngen 1
2730 Herlev
Telefon: +45 4484 0727
email: lone@wijelo.dk